Quality is personal

Over Legaltree

Topprestaties van ondernemende advocaten

Legaltree is een advocatenkantoor dat de krachten bundelt van ambitieuze, positief ingestelde en ondernemende partners die gewend zijn topprestaties te leveren. Dat doen zij in een omgeving waarin samenwerking en synergie even belangrijk zijn als ondernemerschap. De advocaten van Legaltree behoren tot de besten op hun vakgebied. De partners zijn zonder uitzondering afkomstig van gerenommeerde advocatenkantoren en hebben daar vele jaren ervaring en expertise opgedaan.

Werken met alleen maar partners

Bij Legaltree werkt u altijd met de partner zelf en niet met medewerkers of stagiaires. Wij hechten zeer aan persoonlijk contact en aan een even efficiënte als prettige manier van samenwerken. Legaltree is vernieuwend. Wij koesteren het goede van de traditionele advocatuur en brengen tegelijkertijd het Nieuwe Werken in praktijk. Iedere partner is behalve advocaat ook ondernemer binnen de hechte bureaustructuur die Legaltree biedt. Daardoor ontstaat in de samenwerking tussen cliënten en Legaltree partners een bijzondere dynamiek.

Samenwerkingsverband

De Legaltree Partners voeren hun praktijken zelfstandig in praktijkvennootschappen en eenmanszaken en vormen daarbij een samenwerkingsverband in de zin van de Verordening op de Advocatuur, met gebruik van de naam Legaltree. Opdrachten worden gesloten met een van de Partners, die als accountmanager voor de cliënt optreedt. Daarbij, schakelt de Partner, wanneer dat geboden is, andere Legaltree Partners in. De Legaltree Partners maken gebruik van gezamenlijke faciliteiten van Legaltree B.V. waardoor de kosten onder controle worden gehouden. Legaltree B.V. levert geen juridische diensten maar fungeert slechts als serviceorganisatie voor de Legaltree Partners.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De beroepsaansprakelijkheid van de Legaltree partners is gezamenlijk verzekerd bij AIG Europe Limited, Netherlands, via Schouten Insurance. 

Algemene voorwaarden

Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Legaltree van toepassing, die onder andere een beperking van aansprakelijkheid bevatten.

Klachtenregeling

Legaltree heeft een interne klachtenregeling.