Quality is personal

Legaltree

Legaltree is een advocatenkantoor dat de krachten bundelt van ambitieuze, positief ingestelde en ondernemende partners die gewend zijn topprestaties te leveren. Dat doen zij in een omgeving waarin samenwerking en synergie even belangrijk zijn als ondernemerschap. De advocaten van Legaltree behoren tot de besten op hun vakgebied. De partners zijn zonder uitzondering afkomstig van gerenommeerde advocatenkantoren en hebben daar vele jaren ervaring en expertise opgedaan.

Bij Legaltree werkt u altijd met de partner zelf en niet met medewerkers of stagiaires. Wij hechten zeer aan persoonlijk contact en aan een even efficiënte als prettige manier van samenwerken. Legaltree is vernieuwend. Wij koesteren het goede van de traditionele advocatuur en brengen tegelijkertijd het Nieuwe Werken in praktijk. Iedere partner is behalve advocaat ook ondernemer binnen de hechte bureaustructuur die Legaltree biedt. Daardoor ontstaat in de samenwerking tussen cliënten en Legaltree partners een bijzondere dynamiek.

Als het gaat om een kennismaking komen de Legaltree partners het liefst eerst bij u op bezoek. Juridisch advies kan alleen dan van de door ons beoogde kwaliteit zijn als het naadloos aansluit bij uw dagelijkse praktijk en wensen. Legaltree levert dat maatwerk.