Legaltree

Legaltree is een advocatenkantoor dat de krachten bundelt van positief ingestelde, ondernemende en ambitieuze partners. In teamverband, maar ook solo, leveren zij topprestaties. De advocaten van Legaltree behoren tot de besten op hun vakgebied. De partners zijn afkomstig van gerenommeerde advocatenkantoren en hebben daar vele jaren ervaring en expertise opgedaan.

U krijgt de partner zelf en geen medewerkers en stagiaires. Een Legaltree partner levert kwaliteit, hecht aan persoonlijk contact met u en aan een prettige manier van samenwerken. Legaltree is vernieuwend binnen de advocatuur. Wij koesteren het goede van de traditionele advocatuur en brengen het Nieuwe Werken in praktijk. Elke Legaltree partner is behalve advocaat ook ondernemer. Daardoor ontstaat in de samenwerking tussen de Legaltree partners en cliënten een bijzondere dynamiek.

De Legaltree partners komen het liefst eerst bij u op bezoek om met u en uw bedrijf kennis te maken. Juridisch advies is alleen goed als het naadloos aansluit bij uw dagelijkse praktijk en wensen. Legaltree partners leveren maatwerk.